Agenda

16:15|Inauguració de la planta de Respimat de Boehringer Ingelheim. Boehringer Ingelheim (c. Prat de la Riba, 50)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà la nova planta de producció de Respimat, de l’empresa Boehringer Ingelheim, a Sant Cugat del Vallès. Després de fer un breu recorregut per les noves instal·lacions, el president signarà el llibre d’honor. Tot seguit, tindran lloc els parlaments inaugurals, a càrrec del director general de Boehringer Ingelheim, Peter Ploeger; de l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Carmela Fortuny; de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, María Reyes Maroto, i del president Torra. A l’acte també assistirà el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer.
 
Nota: els mitjans que vulguin cobrir l’acte han de confirmar la seva assistència a oier.verdugo@hkstrategies.com
Els mitjans de comunicació podran prendre imatges als punts que s’habilitaran. Pel que fa a la visita a les noves instal·lacions, per motius d’espai, l’empresa ha encarregat la distribució de les imatges a l’agència Europa Press, que les facilitarà posteriorment en règim de pool.

undefined
undefined
undefined
undefined