Agenda

10:00|. Institut de Seguretat Pública de Catalunya (crta. C-17, Barcelona-Ripoll, km.13,5)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà l’acte de graduació i lliurament de diplomes de la 23a promoció de Mossos d’Esquadra i Policies Locals que han fet el curs de formació policial bàsica 2009-2010. A l’acte també assistiran la consellera de Justícia, Montserrat Tura; la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Mª Eugènia Alegret; la fiscal superior de Catalunya, Teresa Compte; el secretari general d’Interior, Joan Boada, i el secretari de Seguretat, Joan Delort, entre d’altres personalitat i comandaments de Mossos i Bombers.
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte hauran d’haver-se acreditat prèviament davant el Departament d’Interior a través del correu: comunicacio.direp@gencat.cat. Donades les característiques de l’acte, es prega que els mitjans de comunicació arribin mitja hora abans de l’inici del mateix, a les 9.30 hores.

undefined
undefined
undefined
undefined