Agenda

19:00|. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president Montilla lliurarà el XXII Premi Internacional Catalunya (PIC) a l’expresident nord-americà Jimmy Carter. L’acte s’iniciarà amb la lectura de l’acta de concessió del premi, a càrrec del president del jurat, Xavier Rubert de Ventós. Posteriorment, el diplomàtic i professor d’Estudis Internacionals a la Universitat de Miami, Ambler Moss, farà una glosa del guardonat i es procedirà al lliurament del premi. Seguidament, Jimmy Carter pronunciarà un discurs i el president Montilla clourà l’acte amb un parlament.A l'acte també hi assistiran el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i els consellers Castells i Tresserras.

Prèviament al lliurament del guardó, a les 11.30 hores, l’expresident Carter oferirà una conferència de premsa a la Sala de premsa del Palau. Estarà acompanyat pel secretari general adjunt de la Presidència, Jordi Menéndez, i pel president delegat del Premi, Xavier Rubert de Ventós.

Nota: Per cobrir informativament tant la roda de premsa com el lliurament del Premi caldrà disposar de l’acreditació personal del Palau, o bé haver-se acreditat davant aquest Gabinet de premsa a l’adreça electrònica premsa.president@gencat.cat. Per motius d’espai, durant l’acte de lliurament del Premi només tindran accés al Saló de Sant Jordi els gràfics i TV3, que facilitarà senyal institucional en directe a través de Collserola.

undefined
undefined
undefined
undefined