Agenda

12:00|. Palau de Pedralbes|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la cimera per a la reactivació econòmica que ha convocat per a arribar a acords que permetin aixecar econòmicament el país, i que reunirà al Govern i els agents polítics, econòmics i socials catalans. La reunió començarà a les 12 hores del matí i es preveu que s’allargui fins a les 18 hores.
Abans de l’inici de la trobada, a les 11.15 hores, el president del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC), Salvador Alemany, compareixerà davant els mitjans de comunicació en una zona habilitada a l’entrada del Palau de Pedralbes. Seguidament, els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la cimera, que tindrà lloc a la sala gran del Palau. La resta de la reunió serà tancada a la premsa. L’accés dels mitjans de comunicació al recinte serà per la porta del carrer Fernando Primo de Rivera, a partir de les 10.15 hores.
Un cop finalitzades les sessions, al voltant de les 18 hores, tindrà lloc una compareixença informativa del president Artur Mas, així com també les valoracions dels diferents agents implicats en la reunió.

undefined
undefined
undefined
undefined