Agenda

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà dues noves inversions del sector farmacèutic a Catalunya.

  • 11:00|. Laboratoris Inibsa (ctra. Sabadell - Granollers, km 14,5)|Lliçà de Vall (Vallès Oriental)

    El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugurarà la nova línia de producció d'anestèsia dels laboratoris Inibsa. També assistiran a la visita la presidenta d’Inibsa, Christine Longchambon; l’alcalde de Lliçà de Vall, Andreu Carreras, i el delgat del govern a Barcelona, Salvador Jorba, així com d’altres responsables de l’empresa farmacèutica. Un cop finalitzat el recorregut tindran lloc els parlaments inaugurals. Hi intervindran el vicepresident d’Inibsa, Ramón Roca; l’alcalde de Lliçà de Vall, i el president Mas, que clourà l’acte.
      
    Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte d’Inibsa cal que confirmin la seva presència a l’adreça següent: ccorporativa@inibsa.com , a l’atenció de Maria Diumaró; Tel. 93 860 95 00, ext 1135

    Per arribar-hi les coordenades GPS són: N 41º 35’ 13.0’’ / S 002º 15’ 01.3”. Els mitjans que assisteixin a l’acte hauran de ser a Inibsa com a molt tard a les 10.30 hores.

  • 13:00|. Cofares. Polígon Can Salvatella (c. Cabanyes, 51)|Barberà del Vallès (Vallès Occidental)

    El president Mas, acompanyat del conseller Ruiz, inaugurarà la nova plataforma logística de l'empresa distribuïdora de medicaments i productes sanitaris Cofares. A la visita també assistiran el president de l’empresa, Carlos González Bosch, i l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago. L’acte finalitzarà amb els parlaments del president de la cooperativa; de l’alcaldessa i del president de la Generalitat, que clourà la inauguració.

    Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l'acte de Cofares cal que s'acreditin prèviament a l'adreça ccreus@kreabgavinanderson.com; Tel. 93 418 53 87 (Carlota Creus)

undefined
undefined
undefined
undefined