Agenda

19:00|. Saló Sant Jordi. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president Mas lliurarà el XXIII Premi Internacional Catalunya a Haruki Murakami, en reconeixement a la seva obra narrativa. La cerimònia de lliurament del Premi s'iniciarà amb unes paraules de Xavier Rubert de Ventós, president delegat del Jurat del Premi. Tot seguit, l'editor i crític literari Josep Maria Castellet, farà una glossa del guardonat, i el mateix Haruki Murakami adreçarà unes paraules als assistents. El president Artur Mas clourà l'acte amb un parlament.  
També hi assistiran el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs; el secretari d’Afers Exteriors, Senén Florensa; el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó.
 
Nota als mitjans: Per desig exprés del premiat i, per tant, per causes alienes a aquest Gabinet, a l'acte de lliurament hi ha una sèrie de limitacions en la cobertura informativa. Així,  TV3 oferirà senyal institucional, via Collserola (per a qualsevol consulta adreçar-se a producció de TV3: Àngel Ferrer). La resta de mitjans podran seguir l’acte des de la Sala de Premsa del Palau de la Generalitat. Aquest Gabinet de Premsa distribuirà posteriorment fotografies de la cerimònia. 

undefined
undefined
undefined
undefined