Agenda

19:30|. Institut d'Estudis Catalans (c. del Carme, 47)|Barcelona (Barcelonès)

El president Artur Mas presidirà la presentació del Corpus del Patrimoni Culinari Català, l'inventari més complet que mai s'ha fet de la gastronomia tradicional catalana que compta amb una recopilació de 1.136 receptes. També hi assistirà el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig. El president de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), Salvador Giner, serà l'encarregat d'obrir l'acte. Seguidament, prendran la paraula la directora de Pràctica a RBA Llibres / La Magrana, Clara Sabrià; el president del Grup Vichy Catalan, Joan B. Renart; la fundadora de la Fundació Institut Català de la Cuina i del projecte marca Cuina Catalana, Pepa Aymamí; Antoni Riera, representant del comitè científic de l'obra i membre de l'IEC, i el president de la Fundació Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres. El president de la Generalitat clourà l'acte amb un parlament.

undefined
undefined
undefined
undefined