Agenda

12:00|. Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, rebrà els representants de l’Ajuntament de Barcelona, encapçalats pel nou alcalde de la ciutat, Xavier Trias, que prèviament hauran pres possessió dels seus càrrecs en el decurs del ple que se celebrarà al Saló de Cent. Artur Mas els rebrà a la Sala Gòtica on saludarà un a un a tots els regidors. Tot seguit, prendrà la paraula el nou alcalde de Barcelona i clourà l’acte el president de la Generalitat.

Nota
: L’accés de la premsa al Palau serà com sempre pel carrer de Sant Honorat. Hi podran accedir aquells que vinguin amb l’acreditació que facilitarà l’Ajuntament per la presa de possessió del nou consistori que s’haurà celebrat abans, o bé qui porti l’acreditació permanent del Palau de la Generalitat. En cas que no es disposi de cap de les dues acreditacions esmentades, cal que s'enviïn les dades (nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa), mitjançant un correu electrònic a aquest Gabinet de premsa al llarg del dia d’avui. L’adreça és: premsa.president@gencat.cat
Es recomana que els fotògrafs portin una òptica de 300 mm per tal que puguin treballar adequadament, donada la distància del pool gràfic.

undefined
undefined
undefined
undefined