Jordi Puigneró

Jordi Puigneró i Ferrer Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública

Nascut a Sant Cugat del Vallès l'any 1974.  
Enginyer màster (MENG) en Sistemes d'Informació per la Universitat de Surrey a Anglaterra (1992-1997).
 
La seva carrera professional s'inicia al departament d'informàtica del Deutsche Bank a Frankfurt, on treballa com a analista-programador entre els anys 1997 i 2001. L'any 2001 s'incorpora a IBM-Barcelona com a consultor sènior i cap de projectes informàtics i de noves tecnologies.
 
En l'àmbit institucional, el setembre de 2005 pren possessió com a regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat on hi exerceix fins el 2013 arribant a ser tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia. Durant aquest període municipal és membre del Consell d'Administració de LocalRet, consorci municipal català de la Societat de la Informació i del Coneixement, des del 2007 fins el 2013.
 
Des del novembre de 2013 dirigeix les polítiques TIC del Govern de Catalunya, primer com a Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i des del febrer de 2016 com a Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya. Com a responsable de les polítiques de Ciberseguretat de Catalunya és també el President del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).