Chakir el Homrani Lesfar

Chakir el Homrani Lesfar Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

Nascut a Barcelona l’any 1979.
 
Llicenciat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha participat en el programa ORDIT de lideratge i transformació social, organitzat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació Jaume Bofill i en el programa Vicens Vives de lideratge i compromís cívic, d'ESADE.
 
Des del 2011, actualment d'excedència, treballa com a product manager de formació professional a l’empresa Aqua Development Network. Ha participat en el disseny de diversos títols de formació professional vinculats al sector de l'aigua i el medi ambient. En els àmbits del treball i la formació dels joves, ha coordinat projectes de mediació sociolaboral juvenil i ha organitzat tallers ocupacionals per a joves.
 
Diputat al Parlament de Catalunya des del 2015. Ha estat portaveu de la Comissió de Treball i relator de la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania i l'Agència de Protecció Social de Catalunya. Regidor de l'Ajuntament de Granollers des del 2015.
 
Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i militant de la UGT de Catalunya i d’Avalot, del qual en va ser secretari d'organització i portaveu nacional. Com a portaveu d'Avalot, va participar en el secretariat nacional de la UGT de Catalunya i va ser impulsor de la iniciativa legislativa popular de Mesures urgents per a l'habitatge, de l'Acord de mesures per a l'ocupació juvenil a Catalunya i de la recollida de signatures per a la millora del salari mínim interprofessional.
 
Soci de l'Esplai Guai de Palou, del Club Natació Granollers i de la Fundació Josep Comaposada Sindicalistes Solidaris, amb què ha col·laborat en diversos projectes de cooperació al Magreb i Centreamèrica. Ha participat en les plataformes associatives juvenils, el Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.