El vicepresident del Govern visita Ripoll

query_builder   25 octubre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern visita Ripoll

Josep-Lluís Carod-Rovira presidirà la constitució de la Comissió Tècnica del Mil¿lenari de l'Abat Oliba i l'acte de commemoració del 25 aniversari de la tomba de Guifré el Pilós
La visita del vicepresident s'iniciarà a les 17.40 hores a l'Ajuntament de Ripoll, on té previst signar el llibre d'honor. Acte seguit, a les 17.45 hores, s'iniciarà l'acte de constitució de la Comissió Tècnica del Mil¿lenari de l'Abat Oliba ¿ Any 2008. Un cop acabat l'acte, a les 18.45 hores aproximadament, el vicepresident atendrà els mitjans de comunicació. A les 19.15 hores s'iniciarà al Monestir de Ripoll l'acte de commemoració del 25 aniversari de la tomba de Guifré el Pilós on hi intervindran l'alcaldessa del municipi, Teresa Jordà, i el vicepresident. A continuació, es traslladaran a la tomba del Comte Guifré, on faran una ofrena floral i s'interpretarà l'Himne Nacional de Catalunya.

17:45|.Ajuntament (pl. Ajuntament, 3)|Ripoll (El Ripollès)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà la constitució de la Comissió Tècnica del Mil·lenari de l'Abat Oliba. Un cop acabat l'acte, a les 18.45 hores aproximadament, el vicepresident atendrà els mitjans de comunicació. Posteriorment, a les 19.15 hores, el vicepresident es desplaçarà al Monestir de Ripoll on participarà a l'acte de commemoració del 25è aniversari de la tomba de Guifré el Pilós. El vicepresident estarà acompanyat pel delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i l'alcadessa de Ripoll, Teresa Jordà.