El director de l'ISPC, Carlos González, visita els alumnes del curs de diversificació social

query_builder   28 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director de l'ISPC, Carlos González, visita els alumnes del curs de diversificació social

Dilluns, 1 de desembre, a les 16:30 hores, a l'IES Joan d'Austria de Barcelona
El director de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), Carlos González, visitarà el proper dilluns, 1 de desembre, els alumnes del segon curs de diversificació social, que finalitzarà el proper 19 de desembre.
 
El curs de diversificació social és una iniciativa que el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació va posar en marxa l’any passat per fomentar l’ingrés als Mossos d’Esquadra de persones que acreditin un coneixement suficient de la llengua i/o cultura de sectors de la població de Catalunya amb identitats culturals o lingüístiques d’origen estranger.
 
El director de l’ISPC atendrà els mitjans de comunicació a les instal·lacions de l’IES Joan d’Àustria, on s’imparteix el curs, i aquests podran enregistrar també imatges de l’aula i entrevistar algun dels alumnes i del professorat.
 
  

16:30|.IES Joan d'Àustria (c. Selva de Mar, 211)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), Carlos González, visitarà els alumnes del curs de diversificació social. El director de l’ISPC atendrà els mitjans de comunicació a les instal·lacions de l’IES Joan d’Àustria, on s’imparteix el curs, i es podrà enregistrar també imatges de l’aula i entrevistar algun dels alumnes i del professorat.