La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, farà una visita inaugural de la nova residència de gent gran de Llorenç del Penedès

query_builder   4 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, farà una visita inaugural de la nova residència de gent gran de Llorenç del Penedès

També visitarà la seu de l'Ajuntament i mantindrà una reunió de treball amb l'alcalde, Salvador Sonet, i altres membre del consistori
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà el proper divendres l’ajuntament de Llorenç del Penedès i s’entrevistarà amb el seu alcalde, Salvador Sonet, i altres membres del consistori. Jordi Tous, director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, acompanyarà la Consellera.
 
Tot seguit, la consellera Capdevila farà una visita inaugural a la nova residència assistida de gent gran de Llorenç del Penedès. El “Centre gerontològic Llorenç del Penedès, SL” és de titularitat privada  i es troba en un edifici de nova construcció, que compta amb 120 places de residència assistida i 20 de centre de dia. Segons conveni de col·laboració signat el passat 14 d’octubre entre l’entitat i el Departament, 90 places residencials estaran a disposició del Departament. La residència compta amb consultori mèdic, un servei d’infermeria, i un servei de rehabilitació. Ofereix els serveis de teràpia ocupacional, atenció psicològica, oxigen teràpia, podologia i perruqueria.
 
Forma part del Grupo Gestión Social, que compta amb 14 residències a Navarra i a Castella-Lleó, i que desenvolupa la seva activitat des de l’any 1990 en el camp de la promoció i gestió de centres destinats a l’assistència integral de persones grans dependents. En total, a les 15 residències del grup, s’ofereixen 937 places residencials i 145 places d’atenció diürna. Aquest és el primer establiment que obren a Catalunya.
 
A més de l’alcalde de Llorenç del Penedés i del director del serveis territorials del Departament, en aquesta visita, la Consellera Carme Capdevila anirà acompanyada del President del Consell Comarcal, Jordi Sanchez, dels alcaldes d’altres poblacions veïnes, i del conseller delegat Grupo Gestión Social, José Luis Santamaria, entre altres personalitats.

17:30|.Residència per a gent gran (Camí de cal Prosset, 15)|Llorenç del Penedès (El Baix Penedès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, farà una visita inaugural a la residència per a gent gran de Llorenç del Penedès.