La consellera d'Acció Social i Ciutadania col·loca la primera pedra de la Residència de gent gran de la Fundació Santa Tecla

query_builder   4 desembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania col·loca la primera pedra de la Residència de gent gran de la Fundació Santa Tecla

El Departament aportarà una subvenció de 4.900.000 € per al finançament de les obres
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, col·locarà demà divendres la primera pedra de la futura residència i centre de dia que la Fundació Santa Tecla construirà a Tarragona, al barri de La Granja, amb una capacitat de 180 places residencials i 40 de centre de dia. El Departament aportarà una subvenció de 4.900.000 € per al finançament de les obres.
 
L’acte tindrà lloc a les 11:00 hores i acompanyaran la consellera el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el director de la xarxa sanitària i social de la Fundació Santa Tecla, Joan M. Atserà; i el director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, entre altres personalitats.
 
Posteriorment, la consellera Capdevila visitarà el centre d’acollida per a infants de 0 a 3 anys que la Fundació Santa Tecla ha obert en una casa unifamiliar al costat de la ermita de la Verge del Loreto. Es tracte d’un centre d’acollida de 12 places per a nens i nenes de 0 a 3 anys, tutelats per la Direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència.

11:00|.Residència per a gent gran (c. Menorca - Barri de la Granja) |Tarragona (El Tarragonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, posarà la primera pedra de la residència per a gent gran de la Fundació santa Tecla de Tarragona.