El Govern presenta en roda de premsa els actes de commemoració de la Guerra del Francès

query_builder   11 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern presenta en roda de premsa els actes de commemoració de la Guerra del Francès

Els ha organitzat una comissió formada per la Generalitat, el Museu d'Història de Catalunya i els ajuntaments de Barcelona, Girona i el Bruc
La directora general d’Acció Departamental del Departament de la Vicepresidència, Margarida Aritzeta, presentarà demà dimarts, 12 de febrer, en roda de premsa els actes de commemoració de la Guerra del Francès. També hi assistiran el director general d’Innovació del Departament d’Educació, Joan Badia; el director d’Anàlisi i Prospectiva del Departament de Presidència, Jaume Badia, i el director general de Turisme del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Joan Carles Vilalta.
 
La roda de premsa començarà a les 17.30 hores al Palau Robert de Barcelona i servirà per presentar la programació anual amb motiu de la commemoració d’aquest conflicte bèl·lic que va enfrontar Espanya i el Primer Imperi Francès entre els anys 1808 i 1814. La programació l’ha organitzat la “Comissió de la Guerra del Francès”, que integren la Generalitat, el Museu d’Història de Catalunya i els ajuntaments de Barcelona, Girona i el Bruc.

17:30|.Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general d’Acció Departamental del Departament de la Vicepresidència, Margarida Aritzeta, presentarà en roda de premsa els actes de commemoració de la Guerra del Francès.