El director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, presenta la Gira 2007-2008 del Bus de la Prevenció de Riscos Laborals a l'IES - Carles Rahola de Girona

query_builder   20 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, presenta la Gira 2007-2008 del Bus de la Prevenció de Riscos Laborals a l'IES - Carles Rahola de Girona

A les 10:00 hores, roda de premsa. A les 10:30 hores, visita a l'aula mòbil, que serà oberta als mitjans gràfics (fotògrafs i càmeres de televisió)
Demà DIJOUS, 21 de febrer, el director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, presentarà a l’IES Carles Rahola de Girona (C. Joan Miró i Ferrà, 10, zona Taialà, Girona) la Gira 2007-2008 del Bus de la Prevenció, una iniciativa per introduir la prevenció de riscos laborals a l’ensenyament secundari.
 
A les 10:00 hores, el director general de Relacions Laborals, acompanyat del delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, del director dels Serveis Territorials d’Educació a Girona, Andreu Otero, i de la directora dels Serveis Territorials de Treball, Núria Arnay, farà una roda de premsa a la biblioteca de l’IES Carles Rahola per explicar els detalls d’aquesta actuació orientada a formar i conscienciar als futurs treballadors i empresaris de la importància de la prevenció de riscos laborals.
 
Posteriorment, a les 10:30 hores, el director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, mantindrà una trobada amb els alumnes dins l’autobús-aula mòbil on es fa la formació en prevenció de riscos laborals, que serà oberta als mitjans gràfics (fotògrafs i càmeres de televisió).
 

10:00|.IES Carles Rahola. (c. Joan Miró i Ferrà, 10, barri de Taialà)|Girona (El Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i el director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, presentaran la Gira 2007-2008 del Bus de la Prevenció de Riscos Laborals per les comarques de Girona.