El delegat del Govern visitarà el Cecam, una organització de control de qualitat de Celrà

query_builder   5 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visitarà el Cecam, una organització de control de qualitat de Celrà

També visitarà diversos municipis del Gironès
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Política Territorial i Obres Públiques, Ramon Ceide, visitaran demà dimecres, 6 de febrer, el Centre d’Estudis de la Construcció i Anàlisis de Materials (CECAM) de Celrà, una organització de control de qualitat que ofereix els seus serveis a la indústria de la construcció.
 
El delegat del Govern es reunirà amb el president del consell d’Administració del CECAM, Miquel Matas, amb qui realitzaran un recorregut pel Centre a partir de les 12:30. Posteriorment, en acabar el recorregut, atendran els mitjans de comunicació .
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
 
ACTE:
 
Visita al Cecam
 
DIA:
 
Dimecres, 6 de febrer de 2008
 
HORA:
 
12:30 hores Recorregut per les instal·lacions
13:15 hores -Atenció als mitjans
 
LLOC:
 
Cecam, C/Pirineus, C/Falgueres. Polígon Industrial de Celrà
 
El delegat del Govern visitarà abans l’Ajuntament de Quart i es reunirà amb el seu alcalde, Lluís Lloret. Posteriorment, es desplaçarà fins a Celrà per fer una trobada amb l’alcalde, Francesc Camps. A la tarda, després de la visita del CECAM visitarà l’Ajuntament de Sant Gregori i el seu alcalde Jordi Noguer .

13:00|.Cecam (c. Pirineus-c. Falgueres. Polígon Industrial de Celrà) |Celrà (El Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, visitarà el Centre d’Estudis de la Construcció i Anàlisis de Materials (CECAM) de Celrà.