La consellera de Treball, Mar Serna, assisteix al Consell d'Alcaldes del Vallès Oriental a Mollet del Vallès

query_builder   4 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, assisteix al Consell d'Alcaldes del Vallès Oriental a Mollet del Vallès

Demà dimecres, 5 de març, la consellera de Treball, Mar Serna, assistirà al consell d'Alcaldes del Vallès Oriental que se celebra a Mollet del Vallès (Restaurant Can Prat, Avinguda Can Prat s/n, Mollet del Vallès) i que compta amb la participació de
A les 13:30 hores aproximadament, la consellera de Treball, Mar Serna, atendrà als mitjans de comunicació, acompanyada del president del Consell Comarcal, Antonio Rísquez, i de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs.
 
A més de l’assistència al Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental, la consellera Serna visita dues empreses de la comarca. A les 12:00 hores, anirà a l’empresa Sandvick (C/ Verneda s/n. Polígon Industrial Roca, Martorellles), on recorrerà les instal·lacions acompanyada pel director general de la companyia, Flemming Hviid, entre altres responsables.
 
I a les 17:00 hores, al consellera de Treball, Mar Serna, visitarà l’empresa Ficosa Internacional (Carretera C-17 KM 13, Polígon Industrial Can Magarola, Mollet del Vallès), acompanyada del vicepresident executiu, Josep M. Tarragó, entre altres responsables.

13:30|.Restaurant Can Prat (av. Can Prat, s/n)|Mollet del Vallès (El Vallès Oriental)

La consellera de Treball, Mar Serna, assistirà al Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental a Mollet del Vallès.