La Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre acull l'exposició "Els feminismes de Feminal".

query_builder   6 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre acull l'exposició "Els feminismes de Feminal".

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, inaugura l'exposició que presentarà la president del Col·legi de Periodistes a les Terres de l'Ebre, Amparo Moreno.
El delegat del Govern, Lluís Salvadó, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Adam Tomàs, i la coordinadora Territorial de l’Institut Català de les Dones (ICDs), Lola Santacatalina, inaugura aquest divendres 7 de març, a les 18.30h, l’exposició “Els feminismes de Feminal”, que es podrà veure a la seu de la Delegació del Govern.
 
L’exposició “Els feminismes de Feminal” produïda pel propi ICDs ret homenatge a la primera revista de caràcter feminista de Catalunya, publicada per primer cop el 28 d’abril de 1907, sota la direcció de Carme Karr i amb una important xarxa de col·laboradores, com Maria Pi, Caterina Albert, Lluïsa Vidal o Lola Anglada, entre moltes d’altres. En aquest sentit, serà la presidenta del Col·legi de Periodistes a les Terres de l’Ebre, Amparo Moreno, l’encarregada de presentar l’exposició, que recull diversos plafons de temàtiques diverses: els feminismes, el pacifisme, els espais de dones o el dret a la professionalització.
 
L’exposició “Els feminismes de Feminal”, que podrà ser visitada fins al 14 de març a la seu de la Delegació del Govern a Tortosa, s’inclou dins els actes que la Coordinació Territorial de l’ICDs ha programat en motiu del Dia Internacional de les Dones, que celebrarà l’acte central el 13 de març a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

18:30|.Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre (c. Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, inaugurarà l'exposició "Els feminismes de Feminal", dins els actes programats per la commemoració del Dia Internacional de les Dones a les Terres de l'Ebre.