El vicepresident del Govern presideix la presentació de l'Observatori de la Llengua Amaziga a Catalunya

query_builder   6 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern presideix la presentació de l'Observatori de la Llengua Amaziga a Catalunya

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà la presentació de l'Observatori de la Llengua Amaziga de Catalunya. L'acte es farà a les 19.00 hores al Palau de la Generalitat.
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà la signatura del conveni marc de col.laboració entre la Casa de les Llengües, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Cadis per a la creació de l'Observatori de la Llengua Amaziga de Catalunya. L'acte començarà amb la intervenció del director de Linguamón ¿ Casa de les Llengües, Antoni Mir, i dels co-directors de l'Observatori, Carles Castellanos i Mohand Tilmatine. Després de signar el conveni, també intervindran el rector de la Universitat de Cadis, Diego Sales; el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Lluís Ferrer, i el vicepresident. Acte seguit, a les 19.45 hores aproximadament, l'escriptor Salem Zenia pronunciarà una conferència sota el títol ¿Escriure en una llengua com l'amazic¿. L'acte es tancarà amb una lectura a quatre veus de textos en amazic i català, a càrrec dels escriptors Salem Zenia i Bel Mesquida, l'actriu Mercè Estrada i l'actor Sergi Misas. Els mitjans que vulguin assistir a l'acte s'hauran d'acreditar abans de demà dimecres a les 15.00 hores, enviant un correu electrònic a l'adreça premsa.vicepresident@gencat.net amb el nom, cognom, mitjà i número de DNI de les persones que vindran.

19:00|.Palau de la Generalitat (Auditori).|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presideix l'acte de signatura del conveni marc de col¿laboració entre la Casa de les Llengües, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Cadis per a la creació de l'Observatori de la Llengua Amaziga de Catalunya. L'acte també comptarà amb la presència del director de Linguamón ¿ Casa de les Llengües, Antoni Mir.