Les millors solucions per fer del Port de Barcelona un 'smartport' referent competeixen a la Final de l''SmartCatalonia Challenge' promogut per Polítiques Digitals

query_builder   25 juny 2019 11:07

settings_input_antenna Convocatòria

Les millors solucions per fer del Port de Barcelona un 'smartport' referent competeixen a la Final de l''SmartCatalonia Challenge' promogut per Polítiques Digitals

La final i el lliurament de premis tindran lloc el dijous, 27 de juny, a les 16h a l’estand del Port a la fira SIL Barcelona, al recinte de Montjuïc

La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, i la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, intervindran en l’acte, on es premiaran 4 propostes

La directora general de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, Joana Barbany, i la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, intervindran dijous, 27 de juny, a les 16h, a la Final de la quarta edició del concurs d’innovació oberta ‘SmartCatalonia Challenge’, que s’ha centrat a cercar solucions innovadores basades en tecnologies digitals avançades als reptes plantejats pel Port de Barcelona en diferents àmbits amb l’objectiu d’optimitzar-ne la gestió i fer-ne més eficient l'operativa. L’acte tindrà lloc a l’estand del Port de Barcelona a la fira de logística i transport SIL Barcelona (Pavelló 8 – D406).
 
L’acte inclourà la defensa en directe davant del jurat de les 10 millors propostes presentades en aquesta edició del concurs i el lliurament dels 4 premis previstos: un premi que dona la possibilitat de fer una prova pilot al Port de Barcelona i tres premis en metàl·lic per un valor total de 10.000 euros.
 
L’SmartCatalonia Challenge és el concurs d’innovació oberta promogut pel Departament de Polítiques Digitals, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals i en el marc de l’estratègia SmartCatalonia, per incentivar les pimes i startups tecnològiques a crear solucions que donin resposta als reptes que plantegen municipis i entitats del país.
 
Aquesta quarta edició de l’SmartCatalonia Challenge, fruit de l’aliança entre el Departament de Polítiques Digitals i el Port de Barcelona per millorar l'operativa portuària amb solucions innovadores, ha estat la més reeixida fins ara tant pel volum de propostes rebudes (65), que duplica el de l’edició anterior, com per la qualitat i nivell innovador de les solucions presentades.
 
NOTA: Per accedir al recinte del SIL Barcelona cal estar acreditat. En cas de no disposar d’acreditació prèvia, el mitjans poden acreditar-se directament a l’accés de Premsa del saló, que estarà situat a l’entrada principal del recinte firal de Montjuïc (Avinguda Reina Maria Cristina).

16:00|Final de l"SmartCatalonia Challenge 2019". SIL Barcelona - Estand Port -Pavelló 8-D406 Recinte Montjuïc ( av. Reina Maria Cristina)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, Joana Barbany, participarà en la final de la quarta edició del concurs d’innovació oberta ‘SmartCatalonia Challenge’, que s’ha centrat a cercar solucions innovadores basades en tecnologies digitals avançades als reptes plantejats pel Port de Barcelona en diferents àmbits amb l’objectiu d’optimitzar-ne la gestió i fer-ne més eficient l'operativa.