El conseller Joan Saura inaugura les obres del parc de Bombers del Vendrell (Baix Penedès)

query_builder   17 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Saura inaugura les obres del parc de Bombers del Vendrell (Baix Penedès)

Demà divendres, 18 d'abril, a les 10.00 hores
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, juntament amb l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, inauguraran demà divendres,a les 10.00 hores,les obres que s’han fet al parc de Bombers del Vendrell, al Baix Penedès.
 
A l’acte també assistiran la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau; el delegat del govern a Tarragona, Xavier Sabaté; la delegada territorial del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Tarragona, Hortènsia Grau; el cap de la Subdirecció General Operativa, Antoni Rifà; el cap de la Regió d’Emergències de Tarragona, Agustí Gatell; i el cap de parc, Santiago Garí, entre altres autoritats.
 
Les obres de reforma i ampliació del parc del Vendrell, amb un pressupost de 1.284.024,80 euros, van començar l’abril de l’any passat i van finalitzar el passat mes de gener de 2008.
 
 
Un cop finalitzada la visita, el conseller atendrà els mitjans de comunicació
 

10:00|.Parc de Bombers (Carretera de Calafell, s/n)|Vendrell (Baix Penedès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, juntament amb l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, inaugurarà les obres que s’han fet al parc de Bombers del Vendrell, al Baix Penedès. A l’acte també assistiran la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau i el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.