·     La titular d’Empresa i Coneixement presidirà aquesta trobada després de comprovar l’estat en què ha quedat el front marítim de la vila

·     Un cop acabi la trobada, cap a les 17:30, la consellera atendrà els mitjans de comunicació

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es reunirà demà amb representants dels principals Gremis i Associacions del sector turístic i comercial de Lloret de Mar, acompanyada de Jaume Dulsat, alcalde de la vila, i Josep Polanco, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Girona.

Aquesta trobada s’emmarca en una visita de la titular d’Empresa i Coneixement per comprovar de primera mà l’estat què ha quedat el front marítim lloretenc.

Un cop acabada la reunió, cap a les 17:30, la consellera atendrà els mitjans de comunicació. (Els mitjans que ho vulguin podran recollir imatges de la trobada just abans que finalitzi).

17:30|La consellera Chacón es reuneix amb el sector turístic i comercial de Lloret de Mar. Ajuntament ( pl. de la Vila, 1)|Lloret de Mar (La Selva)

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es reunirà amb el sector turístic i comercial de Lloret de Mar per comprovar de primera mà l’estat què ha quedat el front marítim gironí després del temporal.