El Servei d'Intervenció Especialitzada ofereix atenció integral per la recuperació i reparació a les dones en situació de violència masclista i les seves filles i fills

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani i el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, inauguren el nou Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) de Manresa. Aquest recurs compta amb un equip de professionals multidisciplinar integrats per persones titulades en psicologia, psicologia infantil, treball social, educació social i dret, que ofereix atenció integral durant el procés de recuperació i reparació a dones en situació de violència masclista i també a les seves filles i fills a càrrec.

17:30|El vicepresident Aragonès i el conseller El Homrani inauguren el nou Servei d'Intervenció Especialitzada de Manresa per atendre dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles. Muralla del Carme 22-24, 1r, 5a |Manresa (Bages)

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, inauguraran el nou Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) de Manresa. Aquest recurs compta amb un equip de professionals multidisciplinar integrats per persones titulades en psicologia, psicologia infantil, treball social, educació social i dret, que ofereix atenció integral durant el procés de recuperació i reparació a dones en situació de violència masclista i també a les seves filles i fills a càrrec. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, també hi anirà.