Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges a l’inici de la reunió, a les 12.30 hores

La Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de la Generalitat de Catalunya es reunirà demà, dimarts, 25 de febrer, a les 12.30 hores, a la sala d’actes de la Direcció General de Funció Pública (carrer de Rivadeneyra, 6, 2a planta).

A la Mesa hi són representades l’Administració de la Generalitat i les organitzacions sindicals de la funció pública amb major representativitat (CCOO, UGT i IAC).

En l’ordre del dia es tractarà un únic punt: la negociació de la proposta de decret pel qual es regula la prestació de serveis en la modalitat de teletreball per al personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

12:30|Reunió de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics. Sala d'actes de la Direcció General de Funció Pública (c. de Rivadeneyra, 6, 2a planta)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària d'Administració i Funció Pública, Annabel Marcos, i la directora general de Funció Pública, Pilar Sorribas, participaran en la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics.