La consellera Teresa Jordà es reuneix amb la Comunitat de Regants de Valls

query_builder   26 febrer 2020 16:56

event_note Nota de premsa

La consellera Teresa Jordà es reuneix amb la Comunitat de Regants de Valls

Els lliurarà una còpia del conveni signat amb el Ministeri que permet que el Departament d’Agricultura inverteixi 5 MEUR en la modernització del reg a la zona dels torrents de Valls

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, es desplaça avui dijous, 27 de febrer, a les 18 h, a Valls per mantenir una trobada amb representants de la Comunitat de Regants de Valls. La visita servirà per lliurar als membres de la Comunitat una còpia del conveni signat amb el Ministeri que permet que el Departament d’Agricultura inverteixi 5 MEUR en la modernització del reg a la zona dels torrents de Valls.

La consellera i els representants de la Comunitat de Valls faran una visita a la zona on s’han d’executar les obres de la segona fase que preveu la canalització de la sèquia de la Marsala, la construcció d’una bassa de regulació d’aigua i també un sistema de telecontrol i automatització del reg.

Els mitjans de comunicació podran seguir la visita i en acabar la consellera Teresa Jordà atendrà els mitjans de comunicació.

Punt de trobada:  Ctra. C-37, km. 5.100 (estació de bombeig al costat de la depuradora de Valls)

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i https://twitter.com/agriculturacat.

18:00|La consellera Jordà es reuneix amb la Comunitat de Regants de Valls . Ctra. C-37 amb creuament A-27, Km. 5.100 (estació de bombeig al costat de la depuradora de Valls) |Valls (Alt Camp)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, es desplaçarà a Valls per mantenir una trobada amb representants de la Comunitat de Regants de Valls.