El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani i el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, presenten el Protocol per la prevenció i l'abordatge del matrimoni forçós a Catalunya, des de quatre dimensions: la prevenció, detecció, atenció i recuperació i reparació de les víctimes.

 

L’objectiu del protocol és establir un marc de cooperació i un circuit d’intervenció entre les diferents professionals per prevenir, detectar i intervenir davant de situacions de matrimonis forçosos i garantir que cap dona que viu a Catalunya en sigui víctima.

12:00|El conseller El Homrani presenta el Protocol per la prevenció i l'abordatge del matrimoni forçós a Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ( c. Taulat, 266)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, presentaran el Protocol per la prevenció i l'abordatge del matrimoni forçós a Catalunya.