El Departament d’Interior i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat presentaran, dilluns 6 de juliol, a les 10.00 hores, el dispositiu de la Campanya Forestal 2020 a les comarques de la Catalunya Central.

 

A la presentació, que es farà a través de ZOOM, hi assistiran el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo, el director general del cos d’Agents Rurals, Marc Costa, el director dels Serveis Territorials d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes, el director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a la Catalunya Central, Ramon Lletjós, el cap de la Regió d’Emergències Centre dels Bombers de la Generalitat, Santi Lleonart, i l’inspector en cap dels Agents Rurals, Jaume Torralba.

 

Per assistir a la presentació, cal que acreditar-se enviant un correu a premsa.bombers@gencat.cat abans de les 19.00h de diumenge dia 5 de juliol. Abans de l’inici de la roda de premsa us enviarem l’enllaç i la contrasenya per accedir-hi. Les proves de so es faran mitja hora abans que comenci.

 

Normes de funcionament:

 

  • Cal activar el micròfon i la càmera. Durant la presentació, l’organització desactivarà el micròfon per tal d’evitar entrades o sorolls aliens.
  • Per registrar-se cal posar el nom/cognom i mitjà (abans d’entrar o mitjançant el botó “Renombrar” una vegada ja iniciada la sessió).
  • Una vegada comenci la roda de premsa, es podrà fer arribar les preguntes a través del xat, especificant a qui van dirigides.
  • En acabar la roda de premsa, l’organització donarà pas a les preguntes per ordre d’entrada. I, es podrà obrir el micròfon per tal de formular-la.
  • Es recomana que facin una o dues preguntes per periodista, i així donar opció a més participació.

 

 

Cerdanyola del Vallès, 3 de juliol de 2020

18.00 hores