El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Mollerussa - les Borges Blanques

query_builder   28 juliol 2020 12:02

event_note Nota de premsa

El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Mollerussa - les Borges Blanques

  • La visita tindrà lloc demà dimecres, 29 de juliol, a les 11h a Puiggròs

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà demà dimecres, 29 de juliol, les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Mollerussa – les Borges Blanques. La visita tindrà lloc a les 11 hores a la carretera L-200, km 9, al terme municipal de Puiggròs.

Després, a les 12h, el conseller visitarà l’Ajuntament de Miralcamp, on mantindrà una reunió per explicar el desplegament de la fibra en aquest tram.

11:00|El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Mollerussa - les Borges Blanques . Ctra. L-200, km 9|Puiggròs (Les Garrigues)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Mollerussa – les Borges Blanques. Després, a les 12h, el conseller visitarà l’Ajuntament de Miralcamp, on mantindrà una reunió per explicar el desplegament de la fibra en aquest tram.