La consellera de Salut, Alba Vergés, atendrà als mitjans de comunicació a les 11.30 hores.

Aquest dilluns comença la recollida de mostres per fer PCR i realitzar un cribratge a Vilafranca del Penedès.

 

Les proves es destinen a persones de 19 a 40 que en els últimes dies hagin tingut contactes socials sense respectar la distància, sense mascareta, en espais tancats durant molta estona o en reunions d’amics, aglomeracions, etc. Encara que no tinguin símptomes i que no hagin estat en contacte amb algun cas positiu de COVID-19.

 

La convocatòria és el dilluns 10 d’agost a les 11.30 hores a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès. Intervindrà la consellera de Salut, Alba Vergés, i l'alcalde Vilafranca, Pere Regull. També hi assistiran el gerent de la regió Metropolitana Sud, Joan Puigdollers, el responsable ICS Alt Pendès-Garraf, Miquel Perona, i un responsable del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

Per motius d’espai i seguretat, així com no interferir en la tasca de la recollida de mostres, els mitjans no podran entrar a l’interior de les àrees sanitàries.

11:30|La consellera Vergés assisteix al primer dia de recollida de mostres per fer PCR i realitzar un cribratge a Vilafranca del Penedès. Escorxador|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, assistirà al primer dia de recollida de mostres per fer PCR i realitzar un cribratge a Vilafranca del Penedès. També hi assistiran el gerent de la regió Metropolitana Sud, Joan Puigdollers; el responsable de l'ICS Alt Penedès-Garraf, Miquel Perona; un responsable del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, i l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull. La consellera de Salut atendrà als mitjans de comunicació a l'Escorxador de Vilafranca.