Visita a les obres executades als ports de les Cases d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita

query_builder   26 agost 2020 11:35

settings_input_antenna Convocatòria

Visita a les obres executades als ports de les Cases d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita

El director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, acompanyat de l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, visitarà demà dijous, 27 d'agost, a les 9.30 hores, les obres de reparació executades al tram final del dic de recer per pal·liar els efectes del temporal Gloria. Posteriorment, Joan Pere Gómez Comes, acompanyat del regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Albert Salvadó, visitarà, a les 10.30 hores, l'actuació del moll comercial de la Ràpita.
Port de les Cases d'Alcanar, al davant de la llotja. Hora: 9.30 h

Port de Sant Carles de la Ràpita, al moll comercial. Hora: 10.30 h

09:30|Visita a les obres executades als ports de les Cases d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita. Port de les Cases d'Alcanar ( al davant de la llotja)|Cases d'Alcanar (Montsià)

El director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, acompanyat de l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, visitarà les obres de reparació executades al tram final del dic de recer per pal·liar els efectes del temporal Gloria. Posteriorment, Joan Pere Gómez Comes, acompanyat del regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Albert Salvadó, visitarà, a les 10.30 hores, l'actuació del moll comercial de la Ràpita.