Alba Vergés i Ada Colau atenen els mitjans de comunicació el primer dia de cribratges massius de Covid-19 al Raval

query_builder   14 setembre 2020 19:00

settings_input_antenna Convocatòria

Alba Vergés i Ada Colau atenen els mitjans de comunicació el primer dia de cribratges massius de Covid-19 al Raval

Demà dimarts, a les 16.30 hores, la consellera de Salut, Alba Vergés, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, visitaran el Casal de Gent Gran Josep Tarradellas de Barcelona (plaça de les Caramelles, el Raval), on des de demà i fins dijous es realitzaran els cribratges massius de Covid-19 entre dimarts i dijous per a persones asimptomàtiques veïnes d'un sector determinat del barri (les seccions censals 01015, 01017, 01019 i 01020). Posteriorment, atendran els mitjans en roda de premsa a la mateixa plaça de les Caramelles. L’accés a la plaça de les Caramelles per als mitjans es farà pel carrer Peu de la Creu.

La roda de premsa podrà seguir-se, de forma telemàtica, a través d'aquest enllaç: https://youtu.be/Z1CnM2AI194 

IMPORTANT: Per motius de seguretat, així com no interferir en la tasca de la recollida de mostres, els mitjans no podran entrar a l'àrea sanitària habilitada dins del casal ni a la situada a la mateixa plaça.

16:30|La consellera Vergés i l'alcaldessa Colau atenen els mitjans de comunicació el primer dia de cribratges massius de Covid-19 al Raval. Pl. de les Caramelles|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, visitaran el Casal de Gent Gran Josep Tarradellas de Barcelona on des de demà i fins dijous es realitzaran els cribratges massius de Covid-19 per a persones asimptomàtiques veïnes d'un sector determinat del barri (les seccions censals 01015, 01017, 01019 i 01020). Posteriorment, atendran els mitjans en roda de premsa. L’accés a la plaça de les Caramelles per als mitjans es farà pel carrer Peu de la Creu.