El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà demà la comarca del Tarragonès

query_builder   20 setembre 2020 12:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà demà la comarca del Tarragonès

  • A les 10.30 hores, a l’empresa Messer Ibérica a Vila-seca, el titular del Departament presidirà l’acte de presentació d’una nova inversió de Messer al Camp de Tarragona.
  • En la jornada de matí, el conseller Tremosa visitarà també les instal·lacions del Port de Tarragona. Ja a la tarda, mantindrà una trobada amb representants de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), per després desplaçar-se al rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà demà dilluns 21 de setembre la comarca del Tarragonès. La visita institucional començarà a les 10.30 a Messer Ibérica a Vila-seca, on el conseller, acompanyat de director general de l’empresa, Karl Hauck, el directora tècnic, Rubén Folgado, i l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, presidirà l’acte de presentació d’una nova inversió de Messer al Camp de Tarragona ( Autovia Tarragona – Salou, Km. 3,8) * . En l’acte, també hi seran presents el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, i la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla.

 A continuació, el conseller Tremosa es desplaçarà al Port de Tarragona. En aquest marc, realitzarà una visita a les instal·lacions portuàries acompanyat del president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset i el director general, Ramón I. Gracia.

A la tarda, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, mantindrà una trobada amb representants de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), per després desplaçar-se al rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV), on es reunirà amb la rectora, María José Figueras i els degans de la facultat.

*Per motius d’organització de la presentació de Messer Iberica, es prega confirmar assistència a: Marion Riedel (marion.riedel@messergroup.com, tel. 977309528/ 620204939).

 

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa
PDF | 42