El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, acompanyat del comissari en cap, Eduard Sallent, presentarà dimecres 23 de setembre, a les 17.00 hores, els nous vehicles policials de  seguretat ciutadana i donarà a conèixer les característiques i prestacions del nou model de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra. La presentació es farà al Complex Central dels Mossos d’Esquadra, a Sabadell.

Per primera vegada des de l’any 1993 es canvia la imatge corporativa dels vehicles patrulla, que incorporen també diverses millores en l’àmbit tecnològic i de seguretat. 

Aquesta informació està embargada fins el dia de la presentació.

Els mitjans que vulguin cobrir l’acte s’han d’acreditar enviant un email a comunicacio.interior@gencat.cat abans de les 14.00 h de dimarts, 22 de setembre indicant: nom i cognoms, DNI, mitjà de comunicació i marca, model i matrícula del vehicle amb el qual voldran accedir al Complex.

17:00|El conseller Sàmper presenta la nova imatge i prestacions dels vehicles de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra. Complex Central dels Mossos d'Esquadra ( av. de la Pau, 120)|Sabadell (Vallès Occidental)

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, acompanyat del comissari en cap, Eduard Sallent, presentarà els nous vehicles policials de  seguretat ciutadana i donarà a conèixer les característiques i prestacions del nou model de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra. La presentació es farà al Complex Central dels Mossos d’Esquadra, a Sabadell.