El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, celebrarà el pròxim 9 d’octubre, de 10.30 a 12 h, una jornada tècnica en línia amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones Rurals. La Diada, que es commemora arreu del món el 15 d’octubre, té l’objectiu de retre homenatge i reconèixer el paper destacat que tenen les dones en l’agricultura, la ramaderia i l’emprenedoria rural.

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, clourà aquesta matinal que consisteix en la presentació d’iniciatives innovadores sorgides com a resposta a noves necessitats derivades de la pandèmia. La directora general d’Igualtat, Mireia Mata, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez, obriran l’acte.

Entre les experiències que s’exposaran, destaquen els testimonis de diverses participants al pla pilot de mentoratge professional que s’emmarca en el Programa de dones del món rural i marítim. El pla consisteix a oferir el suport d’una mentora amb àmplia trajectòria al sector a una dona que vol iniciar la seva activitat professional en aquest camp professional. La jornada inclourà també la projecció de testimonis en vídeo de l’Associació de Dones del Món Rural, Pageses i Ramaderes de Catalunya i la taula d’experiències “Adaptació, innovació i agilitat, claus per connectar amb les persones consumidores”.

La sessió és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament, abans del 7 d’octubre a les 00.00 h, a través de RuralCat ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt.

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

 

10:30|La consellera Jordà celebra el Dia de les Dones Rurals amb un intercanvi d'experiències en línia. Jornada tècnica en línia. Cal inscriure-s'hi prèviament a través de RuralCat|Barcelona (Barcelona)

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, clourà la Jornada amb motiu del Dia de les Dones Rurals, que consistirà en la presentació d’iniciatives innovadores sorgides com a resposta a noves necessitats derivades de la pandèmia. La directora general d'Igualtat, Mireia Mata, també participarà a les jornades.