El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visita demà i dissabte l’Alt Pirineu i Aran.

 

Divendres 16 d’octubre

 

A les 11h, Calvet, acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, es reunirà amb el síndic d’Aran, Francesc Boya, a la seu del Conselh Generau d’Aran (Passeg dera Libertat, 16). A les 12:30h, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. En acabar, a les 12:45h aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

A les 17:30h, visitarà l’Ermita de Sant Quirc per inaugurar el nou mirador astronòmic Starlight del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L’acompanyaran el president del Patronat del Parc, Josep M. Llebot, i la directora, Mercè Aniz.

 

Dissabte 17 d’octubre

 

A les 9h, el conseller Calvet visitarà les instal·lacions del Centre de Fauna de Pont de Suert, acompanyat de la secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i el director de Polítiques de Muntanya i Litoral, Albert Alins.

 

A les 10:45h visitarà la carretera que uneix l’N-260 amb la Vall d’Adons (nucli d’Adons).

 

A les 12,45h, el conseller visitarà el Museu Hidroelèctric de la Central de Capdella, on s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

A  les 13.00h, visitarà la futura Casa del Parc (Casa Matter), dedicada a la qualitat del cel nocturn i la certificació Starlight.

 

A les 16.30h visitarà les obres de la carretera LV-9124 a Sant Esteve de la Sarga.

El conseller Calvet visita l'Alt Pirineu i Aran

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà divendres i dissabte l’Alt Pirineu i Aran.

  • 12:30|Calvet es reuneix amb el síndic d'Aran, Francesc Boya. Conselh Generau d'Aran (Passeg dera Libertat, 16|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

    Acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, es reunirà amb el síndic d’Aran, Francesc Boya, a la seu del Conselh Generau d’Aran. A les 12:30h, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. En acabar, a les 12:45h aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.

  • 17:30|Calvet inaugura un nou mirador astronòmic del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Ermita de Sant Quirc|La Vall de Boí (Alta Ribagorça)

    El conseller visitarà l’Ermita de Sant Quirc per inaugurar el nou mirador astronòmic Starlight del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L’acompanyaran el president del Patronat del Parc, Josep E. Llebot, i la directora, Mercè Aniz.