El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, acompanyat per la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret, presentarà demà un nou paquet d’actuacions i mesures adreçades a reorientar les polítiques laborals per fer front a la crisi de la Covid-19.

 

La roda de premsa tindrà lloc demà dijous a les 13:00h a la seu de Treball del Departament (Carrer Sepúlveda 148-150) i la participació dels mitjans serà telemàtica i presencial.

En el cas de participar telemàticament, les intervencions dels mitjans es faran mitjançant la plataforma Zoom (es recomana accedir a la reunió 20 minuts abans de l'inici per validar l’accés i fer proves de càmera i micròfon). Els i les periodistes interessats a formular preguntes es poden connectar a:

Enllaç de ZOOM

https://zoom.us/meeting/register/tJIvfuCuqD0rHNJIJSarGuOJlE82lyblubqp

ID de la reunió: 962 9966 6166

Contrasenya: 450956

Els que vinguin presencialment a la seu de Treball hauran d’enviar un correu electrònic a comunicacio.tsf@gencat.cat indicant el nom de la persona i el mitjà de comunicació. La roda de premsa en format presencial té un aforament limitat a 10 professionals i les places s’assignaran per ordre de sol·licitud.

La roda de premsa també es podrà seguir en directe a l’enllaç de Youtube:

https://youtu.be/NCLbNNMbYPs

13:00|El conseller el Homrani presenta un nou paquet de mesures i actuacions en l'àmbit de l'cupació. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (C. Sepúlveda 148-150)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, acompanyat de la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret, presentarà un nou paquet d’actuacions i mesures adreçades a reorientar les polítiques laborals per fer front a la crisi de la Covid-19.

En el cas de participar telemàticament, les intervencions dels mitjans es faran mitjançant la plataforma Zoom.

Els mitjans que vulguin venir presencialment a la seu de Treball hauran d’enviar un correu electrònic a comunicacio.tsf@gencat.cat indicant el nom de la persona i el mitjà de comunicació. La roda de premsa en format presencial té un aforament limitat a 10 professionals i les places s’assignaran per ordre de sol·licitud.