La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, oferirà una roda de premsa demà dijous, 5 de novembre, per explicar el paquet global d’ajudes per pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia de la COVID-19 en el sector cultural. També participarà en l'acte, que tindrà lloc a les 12 hores al Palau Marc, el secretari general de Cultura, Lluís Baulenas.

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat. Per aquest motiu, per assistir-hi presencialment caldrà enviar un correu electrònic a premsa.cultura@gencat.cat indicant nom i cognoms i mitjà de comunicació.

D’altra banda, la roda de premsa també es podrà seguir telemàticament a través de Youtube: https://www.youtube.com/user/culturacatalunya. Els periodistes que la segueixin virtualment podran adreçar preguntes per Whatsapp al 677252982 (Laura Costa).

12:00|La consellera Ponsa explica el paquet d'ajudes al sector cultural. Palau Marc (La Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, oferirà una roda de premsa per explicar el paquet global d’ajudes per pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia de la COVID-19 en el sector cultural.