La consellera de Justícia, Ester Capella, clourà, dijous 12 de novembre a les 16 h, la presentació de la Guia de bones pràctiques en matèria de acord extrajudicial de pagaments, concurs consecutiu i exoneració del passiu insatisfet.

En l’acte hi participarà el magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona i coordinador del grup de treball que ha elaborat la Guía, José Maria Fernández Seijoó; la jutgessa degana de Barcelona, Mercè Caso; la presidenta del Consell de l’Advocacia de Catalunya i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, Maria Eugènia Gay; el secretari de Govern del TSJC, Joaquim Martínez i la directora del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Núria Clèries.

La presentació es podrà seguir online a través de la plataforma Zoom.

 https://zoom.us/j/95968545817?pwd=NEh0QmN4Z2sxVkhIb2l0d3c3cWlaZz09

(ID de reunió: 959 6854 5817 i codi d’accés  532515)

 

 

16:00|La consellera Capella clou la presentació de la Guia de bones pràctiques de la segona oportunitat . Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Ester Capella, clourà la presentació de la Guia de bones pràctiques en matèria de acord extrajudicial de pagaments, concurs consecutiu i exoneració del passiu insatisfet. La presentació es podrà seguir online a través de la plataforma Zoom.