La consellera Capella clou la presentació de la Guia de bones pràctiques de la segona oportunitat

query_builder   11 novembre 2020 12:20

event_note Nota de premsa

La consellera Capella clou la presentació de la Guia de bones pràctiques de la segona oportunitat

La consellera de Justícia, Ester Capella, clourà, dijous 12 de novembre a les 16 h, la presentació de la Guia de bones pràctiques en matèria de acord extrajudicial de pagaments, concurs consecutiu i exoneració del passiu insatisfet.

En l’acte hi participarà el magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona i coordinador del grup de treball que ha elaborat la Guía, José Maria Fernández Seijoó; la jutgessa degana de Barcelona, Mercè Caso; la presidenta del Consell de l’Advocacia de Catalunya i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, Maria Eugènia Gay; el secretari de Govern del TSJC, Joaquim Martínez i la directora del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Núria Clèries.

La presentació es podrà seguir online a través de la plataforma Zoom.

 https://zoom.us/j/95968545817?pwd=NEh0QmN4Z2sxVkhIb2l0d3c3cWlaZz09

(ID de reunió: 959 6854 5817 i codi d’accés  532515)

 

 

16:00|La consellera Capella clou la presentació de la Guia de bones pràctiques de la segona oportunitat . Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Ester Capella, clourà la presentació de la Guia de bones pràctiques en matèria de acord extrajudicial de pagaments, concurs consecutiu i exoneració del passiu insatisfet. La presentació es podrà seguir online a través de la plataforma Zoom.