Els consellers Calvet i Tremosa participen a la conferència en línia sobre el Circular Economy Hotspot Catalonia 2021

query_builder   18 novembre 2020 14:42

settings_input_antenna Convocatòria

Els consellers Calvet i Tremosa participen a la conferència en línia sobre el Circular Economy Hotspot Catalonia 2021

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participaran demà, 19 de novembre, a la conferència en línia que servirà de presentació del Circular Economy Hotspot Catalonia 2021. L’esdeveniment europeu més important d’economia circular, que s’havia de celebrar a Catalunya aquesta tardor, s’ha posposat a l’any vinent per la pandèmia.

L’acte s’iniciarà a les 10 h amb la intervenció del conseller Calvet i es clourà a les 11.45h amb la del conseller Tremosa, la intervenció del qual ha estat gravada prèviament. Els periodistes que vulguin seguir l’acte, s’hauran d’inscriure mitjançant aquest enllaç.

10:00|Els consellers Calvet i Tremosa participen en la conferència en línia sobre el Circular Economy Hotspot Catalonia 2021. -|- (-)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participaran en la conferència en línia que servirà de presentació del Circular Economy Hotspot Catalonia 2021. L’acte s’iniciarà a les 10 h amb la intervenció del conseller Calvet. Es clourà a les 11.45h amb la intervenció del conseller Tremosa, que ha estat gravada prèviament. Els periodistes que vulguin seguir l’acte, s’hauran d’inscriure mitjançant aquest enllaç.