El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, participarà demà divendres, 20 de novembre a les 11:30 hores, a la presentació del Calendari Solidari 2021 dels Mossos d’Esquadra.

A l’acte també hi participaran el Major del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero i el secretari de Junta de l'AFANOC, Narcís Serrats, i comptarà amb l’assistència del director general de la Policia, Pere Ferrer, entre altres autoritats.

L'edició del 2021 és la vuitena del calendari solidari del cos de Mossos d'Esquadra, i la segona en què l'aportació es destina als nens i nenes malalts de càncer, amb l'objectiu de contribuir a millorar la qualitat de vida  d’aquests infants i adolescents i les seves famílies.

La presentació es podrà seguir a través de les xarxes socials de Mossos d'Esquadra: Twitter, YouTube i Facebook. També s'emetrà pel canal de YouTube i Twitter d'Interior.

11:30|El conseller Sàmper presenta el Calendari Solidari 2021 dels Mossos d'Esquadra. Acte telemàtic|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, participarà en la presentació del Calendari Solidari 2021 dels Mossos d’Esquadra. A l’acte també hi participaran el Major del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, i el secretari de Junta de l'AFANOC, Narcís Serrats, i comptarà amb l’assistència del director general de la Policia, Pere Ferrer, entre altres autoritats. La presentació es podrà seguir a través de les xarxes socials de Mossos d'Esquadra: Twitter, YouTube i Facebook. També s'emetrà pel canal de YouTube i Twitter d'Interior.