El proper divendres, 27 de novembre, a les 12:00 hores, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà l’empresa Epson, a Sant Cugat del Vallès. La multinacional japonesa és un dels principals fabricants mundials de tecnologia d’impressió, projecció, robòtica, sensors i altres projectes d’innovació destacats.

La visita s’emmarca també en la posada en marxa de la comercialització a Espanya i Portugal d’una de les darreres disrupcions tecnològiques d’Epson, PaperLab, projecte que es coordinarà des de la seu de l’empresa a Sant Cugat del Vallès i que facilitarà a empreses i administracions adaptar el seu dia a dia a un ecosistema d’economia circular.

El conseller Tremosa té previst reunir-se amb la direcció de l’empresa i visitar-ne la seu per conèixer de primera mà d’aquests projectes d’innovació impulsats des de la seu de la companyia a Catalunya, així com l’aposta de la multinacional japonesa per la sostenibilitat i els projectes d’economia circular.

Per complir amb els protocols i restriccions per a la Covid-19 d’EPSON, es prega als mitjans que hi vulguin assistir que confirmin assistència, abans del divendres 27 a les 10:00h, al següent correu electrònic marcom@epson.es indicant nom, cognoms i mitjà. A la recepció es demanarà omplir una fitxa de protocol covid-19.  

12:00|El conseller Tremosa visita l'empresa Epson. Camí de can Ametller, 22, Edifici 2|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà l’empresa EPSON.