El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, oferirà la conferència “Quatre palanques de canvi i un punt d’inflexió”, dimecres 9 de desembre en el marc de l’acte de presentació de l’informe “Estat de la Natura a Catalunya 2020”. En la seva exposició, el conseller Calvet explicarà les quatre principals apostes del Govern en matèria de biodiversitat.

L’informe “Estat de la Natura a Catalunya 2020” és  la primera avaluació de la biodiversitat basada en la millor evidència científica elaborada a Catalunya.  Ha estat encarregat pel Departament al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) i al Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)". Han elaborat el document conjuntament amb l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) i l’Institut de Ciències del Mar (ICM) i amb la col·laboració dels serveis tècnics de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural del propi Departament. Els coordinadors de l’informe seran els encarregats de presentar-lo.

En el marc del mateix acte, el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles, presentarà el projecte de l’Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat de Catalunya.

L’acte s’iniciarà a les 11:15 hores i es podrà seguir de manera telemàtica, via Zoom. Cap a les 12 hores, el conseller Calvet clourà l’acte, i oferirà la conferència. Els periodistes que vulguin seguir-lo, hauran d’enviar un mail a premsa.tes@gencat.cat per obtenir l’enllaç. Per a més informació aquí.  

11:15|El conseller Calvet pronuncia la conferència "Quatre palanques de canvi i un punt d'inflexió". Acte telemàtic|- (-)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, oferirà la conferència “Quatre palanques de canvi i un punt d’inflexió”, en el marc de l’acte de presentació de l’informe “Estat de la Natura a Catalunya 2020”. En la seva exposició, el conseller Calvet explicarà les quatre principals apostes del Govern en matèria de biodiversitat.  En el marc del mateix acte, el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles, presentarà el projecte de l’Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat de Catalunya. L’acte s’iniciarà a les 11:15 hores i es podrà seguir de manera telemàtica, via Zoom. Cap a les 12 hores, el conseller Calvet clourà l’acte, i oferirà la conferència. Els periodistes que vulguin seguir-lo, hauran d’enviar un mail a premsa.tes@gencat.cat per obtenir l’enllaç. Per a més informació aquí.