El proper dimecres 16 de desembre, a les 10h, tindrà lloc en format virtual l'acte acadèmic d'inauguració del curs 2020-2021 de l’INEFC, centres de Barcelona i Lleida. Com cada any, l’INEFC ha convidat una personalitat destacada per impartir la lliçó inaugural, que enguany anirà a càrrec de l'atleta i esquiador de muntanya Kilian Jornet, amb el títol "L'esport com a exploració". L’esportista es connectarà per videoconferència des de Noruega per impartir la lliçó, que es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l'INEFC (https://www.youtube.com/user/inefcatalunya).
L’INEFC, per tal d’adaptar-se a la situació de pandèmia, ha fet una aposta important per la virtualitat tant en la docència com en la vida acadèmica dels dos centres (INEFC Barcelona i INEFC Lleida) i per això ha plantejat un acte inaugural concebut íntegrament i des del principi per ser seguit online, en el qual les persones que hi intervindran ho faran des de diferents emplaçaments.

Així, salvant les distàncies entre Catalunya i Noruega, durant l’acte acadèmic, el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, lliurarà a l’atleta el màxim guardó en nom de la institució “Tors atlètic”, de l’escultora Rosa Serra, i tot seguit el ponent signarà en el llibre d’honor de l’INEFC.

Com és habitual en l’acte inaugural, es llegirà la Memòria acadèmica del curs passat. Enguan, la lectura serà a càrrec del recentment nomenat director de l’INEFC, Eduard Inglés, professor titular del Departament de Gestió i Lleure, especialment vinculat a les assignatures d’Activitats en el Medi Natural.

En el mateix acte, els també recentment nomenats directors de l’INEFC Barcelona i l’INEFC Lleida, Alfredo Irurtia i Xavier Peirau, lliuraran virtualment les distincions a l’alumnat que ha obtingut el millor expedient acadèmic de les promocions que es van graduar el curs 2019-2020 del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), els dobles graus d’Educació Primària i CAFE, CAFE i Fisioteràpia, i als millors expedients de Màsters: Rendiment Esportiu (RETAN), Activitat Física i Salut (MAFIS), Gestió Esportiva i Dret Esportiu.

10:00|Acte acadèmic d'inauguració del curs 2020-2021 de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya. INEFC (av. de l'Estadi, 12-22)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, participarà en l'acte acadèmic d'inauguració del curs 2020-2021 de l’Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC), dels centres de Barcelona i Lleida. Com cada any, l’INEFC ha convidat una personalitat destacada per impartir la lliçó inaugural, que enguany anirà a càrrec de l'atleta i esquiador de muntanya Kilian Jornet, amb el títol "L'esport com a exploració".