El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, encapçalaran l’ofrena floral del Govern a la tomba del president de la Generalitat Francesc Macià, el proper divendres 25 de desembre a les 10h al Cementiri de Montjuïc. També hi participaran el 131è president de la Generalitat, Quim Torra; la consellera de Justícia, Ester Capella, i la consellera de Cultura, Àngels Ponsa.

 

Després de fer l’ofrena, el vicepresident Aragonès farà una declaració davant dels mitjans de comunicació.

 

NOTA: TV3 emetrà l’ofrena i les declaracions pel canal 324. A més a més, enviarà senyal en directe a Collserola i la FORTA. Un cop acabat l’acte, les imatges es podran descarregar de l’FTP de TV3.

Per tal de garantir les mesures de seguretat necessàries durant la pandèmia de la Covid-19, preguem que es procuri seguir l’acte pels canals habilitats.

Aquest gabinet de comunicació distribuirà fotografies en alta qualitat.

10:00|Ofrena floral a la tomba del president Macià. Cementiri de Montjuïc|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, encapçalaran l’ofrena floral del Govern a la tomba del president de la Generalitat Francesc Macià. També hi participaran el 131è president de la Generalitat, Quim Torra; la consellera de Justícia, Ester Capella, i la consellera de Cultura, Àngels Ponsa.

Després de fer l’ofrena, el vicepresident Aragonès farà una declaració davant dels mitjans de comunicació.