El Govern fa seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19

query_builder   6 gener 2021 17:26

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern fa seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, compareixen demà dijous 7 de gener en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. La consellera Vergés estarà acompanyada pel coordinador de la unitat de seguiment de la COVID-19 a Catalunya, Jacobo Mendioroz; mentre que el conseller Sàmper ho estarà del comissari dels Mossos d'Esquadra, Joan Carles Molinero, i de la sub-directora general de Coordinació i Gestió d'Emergències de Protecció Civil, Imma Solé.

La roda de premsa començarà a les 11.30 hores i tindrà un format telemàtic; els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/93370322596?pwd=S2FQM2JTa1IxYjl2NTd5eDZSanNIZz09

ID de reunió: 933 7032 2596
Codi d’accés: 621182

11:30|El Govern fa seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19. Departament de Salut - Departament d'Interor|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, compareixeran en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. La consellera Vergés estarà acompanyada pel coordinador de la unitat de seguiment de la COVID-19 a Catalunya, Jacobo Mendioroz; mentre que el conseller Sàmper ho estarà del comissari dels Mossos d'Esquadra, Joan Carles Molinero, i de la sub-directora general de Coordinació i Gestió d'Emergències de Protecció Civil, Imma Solé.