Les activitats començaran en línia la setmana del 22 de febrer i es tancaran a Occitània a finals de març

Demà dimecres, 17 de febrer, a les 10 h, es presentarà, en roda de premsa, la IV edició de TRUFFORUM en línia 2021. En aquesta ocasió, s'organitzarà un esdeveniment de cooperació amb el suport d'institucions públiques i associacions de productors d’Occitània, Vic-Catalunya, Terol, Saragossa i Sòria-Burgos-Valladolid-Castella i Lleó, territoris que aglutinen les principals zones de producció de la tòfona negra (Tuber melanosporum) a escala mundial. Aquest congrés internacional ha esdevingut un punt de trobada vertebrador del sector professional de la tòfona, que en divulga els valors i la cultura i popularitza el seu ús a la cuina i la gastronomia. A més, vol dinamitzar aquest sector agroalimentari i agrari emergent com és el conreu de la tòfona.

La presentació comptarà amb les intervencions del sub-director general de Boscos del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Enric Vadell, el regidor de Fires i Mercats de Vic, Titi Roca, el president de la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic, Josep Puigdollers, en Dani Oliach, tècnic del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC), i la Clara Busoms, emprenedora especialitzada en productes tofoners