Amb aquest acte, el Departament d’Agricultura se suma i convida, un any més, a la celebració del Dia Internacional de la Dona, una efemèride que es vol aprofitar per fer visible i reconèixer la tasca que desenvolupen les dones del sector primari català

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, participarà el pròxim dimarts 9 de març, a les 16.30 h,  en un acte telemàtic sobre el paper de la dona a la indústria alimentària a Catalunya.

En aquest acte, es presentarà l’estudi “La dona a la indústria alimentària de Catalunya”, encarregat pel Departament d’Agricultura a les investigadores de la Universitat de Girona Pilar Marqués Gou i Cristina Sánchez Miret.

Posteriorment, la consellera participarà en una taula rodona amb una de les autores de l’estudi, Cristina Sánchez, i les empresàries Judith Viader, directora general de Frit Ravich, i Zoe Valero, gerent de Torrons Fèlix. La periodista Margalida Ripoll moderarà la taula.

Amb aquest acte, el Departament d’Agricultura se suma i convida, un any més, a la celebració del Dia Internacional de la Dona, una efemèride que es vol aprofitar per fer visible i reconèixer la tasca que desenvolupen les dones del sector primari català.

Els periodistes podran seguir la presentació a través de la plataforma ZOOM mitjançant l’enllaç següent: https://zoom.us/j/98318452968

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

 

16:30|La consellera Jordà participa en l'acte sobre el paper de la dona a la indústria alimentària a Catalunya . Acte telemàtic|Barcelona (Barcelona)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, participarà en l'acte telemàtic sobre el paper de la dona a la indústria alimentària a Catalunya. En aquest acte, es presentarà l’estudi “La dona a la indústria alimentària de Catalunya”, encarregat pel Departament d’Agricultura a la Universitat de Girona, i es farà una taula rodona al voltant d'aquest tema. La directora general d'Igualtat, Mireia Mata, assistirà a la presentació.