Demà dimecres, a les 12:30 hores, roda de premsa telemàtica

Demà, dimecres 10 de març, a les 12:30 hores, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, informarà dels ajuts econòmics extraordinaris que el Departament atorgarà a les persones treballadores autònomes i a les persones treballadores en Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO).

A la roda de premsa, també hi participarà el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral del Departament, Enric Vinaixa.

La participació dels mitjans a la roda de premsa serà telemàtica.

  • Per participar telemàticament en la roda de premsa, les intervencions dels mitjans de comunicació es faran mitjançant la plataforma Zoom. Els periodistes interessats a formular preguntes us podeu connectar a:

https://zoom.us/meeting/register/tJEldumhrD0vG9Pg4-sdExzroGLL1snZeFQy

  • ID de la reunió: 958 1092 6517
  • Contrasenya: 932547

La roda de premsa es podrà seguir també en directe en aquest enllaç: https://youtu.be/NtLgGOKg7ow

12:30|El conseller El Homrani valora l'iimpacte dels ajuts econòmics a treballadors/es autònoms i a treballadors/es en ERTO. Acte telemàtic|- (-)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, informarà dels ajuts econòmics extraordinaris que el Departament atorgarà a les persones treballadores autònomes i a les persones treballadores en Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO). A la roda de premsa, també hi participarà el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral del Departament, Enric Vinaixa.