Demà, dimecres 17 de març de 2021, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà les empreses Cafès Novell i Cales de Pachs.

A les 16:30 hores el conseller arribarà a Cafès Novell (Polígon Industrial Estació de Mercaderies, C/ Font de l’Avellaner s/n, Vilafranca del Penedès) on visitarà les instal·lacions acompanyat del seu fundador, Ramon Novell, i d’altres representants de la companyia. Cafès Novell és una empresa familiar fundada l’any 1958 amb més de 60 anys d’experiència en el sector.

A les 17:45 hores, el conseller Tremosa arribarà a Cales de Pachs (Muntanya de Sant Jaume S/N. El Pla del Penedès) i visitarà les instal·lacions acompanyat dels seus propietaris, Valentí Grané i Xavi Grané. Cales de Pachs, fundada l’any 1967, està especialitzada en la fabricació i exportació d’òxid càlcic (calç viva) i d’hidròxid càlcic (calç apagada).

El conseller Tremosa visita les empreses Cafès Novell i Cales de Pachs, a l'Alt Penedès

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà les empreses Cafès Novell i Cales de Pachs, a l’Alt Penedès

  • 16:30|Visita a Cafès Novell. Polígon Industrial Estació de Mercaderies ( c. Font de l'Avellaner, s/n)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà les instal·lacions de Cafès Novell acompanyat del seu fundador, Ramon Novell, i d’altres representants de la companyia. Cafès Novell és una empresa familiar fundada l’any 1958 amb més de 60 anys d’experiència en el sector.

  • 17:45|Visita a Cales de Pachs. Muntanya de Sant Jaume, s/n|Pacs del Penedès (Alt Penedès)

    El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà les instal·lacions de Cales de Pachs acompanyat dels seus propietaris, Valentí Grané i Xavi Grané. Cales de Pachs, fundada l’any 1967, està especialitzada en la fabricació i exportació d’òxid càlcic (calç viva) i d’hidròxid càlcic (calç apagada).

1  

Fitxers adjunts

Plànol

Plànol
PDF | 68